Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BANVİT, Erdek'teki basket sahasını onarıyor

BANVİT, Erdek

Erdek 18 Eylül İlçe Stadı içinde, BANVİT Şirketi tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılarak hizmete sokulan Aydın Örs Açık Basketbol Sahası bakıma alındı.

Erdek 18 Eylül İlçe Stadı içinde, BANVİT Şirketi tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılarak hizmete sokulan Aydın Örs Açık Basketbol Sahası bakıma alındı.
Bandırma'da ve bölgede gençleri spora teşvik etmek amacıyla Bandırma ve çevre ilçelerdeki spor alanlarına açık basketbol sahaları kazandıran Banvit Şirketi, ilçemize kazandırdığı açık basketbol sahasında yenileme çalışmaları başlattı.
Gerçekleştirdiği yaz okulu ve sokak basketbolu uygulamalarıyla basketbol sporuna gönül vermiş amatörlere kucak açarak bu spora olan ilgi ve sevginin artmasında büyük rol oynayan BANVİT Şirketi tarafından görevlendirilen işçilerin Aydın Örs Açık Basketbol Sahasında yaptığı bakım çalışmalarının 1 hafta süreceği öğrenildi.
Basketbol sahasında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren görevliler, basketbol sahasında spreyle boyanan yerler başta olmak üzere, tüm tribünler ile zeminin tamamen boyanacağını söyledi.
Basket sahasını çevreleyen tel örgününde yenileyeceği bilgisi veren görevliler, son olarak basket potalarına yeni filelerin takılarak açık basketbol sahasının gençlerin kullanımına tam donanımlı olarak sunulacağını açıkladı.
BANVİT Şirketi tarafından kurularak faaliyete sokulan Basketbol Kulübü, bilindiği gibi özellikle yaz aylarında Bandırma, Erdek ve Gönen İlçelerinde ayrı ayrı organize edilen sokak basketbolu turnuvalarıyla gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimlerine olduğu kadar sosyal gelişimlerine de olumlu katkılar sağlıyor. Neredeyse bir şenlik havası içerisinde geçen turnuvaların finalinde gerçekleştirilen paneller dans ve jimnastik gösterileri ile küçük yarışmalar, bu organizasyona ayrı bir renk katıyor.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı